Η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις μπορεί να φαίνεται βουνό για τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους. Tα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη προσφέρουν στους μαθητές του Λυκείου ένα προσιτό και σίγουρο μονοπάτι προς την επιτυχία.

WatchAndLearn Arhiki Selida 1

Watch & Learn

Διευρύνουμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα Watch & Learn.

Οι μαθητές της Γ' Λυκείου την ευκαιρία για περαιτέρω εξάσκηση πάνω σε θέματα μαθηματικών, φυσικής, χημείας και αρχαίων ελληνικών, κατά το πρότυπο των πανελλαδικών εξετάσεων, online, στο σπίτι.

Οι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου, έχουν την δυνατότητα με πρότυπα βίντεο, να κατανοήσουν και να λύσουν ασκήσεις, να προετοιμαστούν καλύτερα για το μάθημα της ημέρας και να θέσουν βάσεις γερές για τις επόμενες τάξεις.

 

WatchAndLearn Arhiki Selida 2

Ειδικά θέματα, υποδειγματικές λύσεις

Παρουσιάζονται σε βίντεο πρωτότυπα, απαιτητικά θέματα, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μαθητές μας από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς μας.

Τολμήστε να διαβάσετε την εκφώνηση και να λύσετε μόνοι σας την άσκηση.


... αλλά μην ξεχάσετε να ...

Παραδειγματιστείτε από τις λύσεις των ασκήσεων και την ορθή μεθοδολογία που παρουσιάζουν οι εκπαιδευτικοί μας στα βίντεο του Watch & Learn.

 

watchandlearn

Με τον δικό σας ρυθμό

Ξεχάστε τους αντιπερισπασμούς της τάξης και τις βιαστικές λύσεις. Συγκεντρωθείτε στη σωστή εξάσκηση των γνώσεών σας. Δείτε και ξαναδείτε τα βίντεο με τον δικό σας ρυθμό.

Αναζητήστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που σας αξίζει.
Κάντε το πρώτο βήμα: Συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο my.mandoulides.edu.gr

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στείλτε email στο itsupport@mandoulides.edu.gr